tablet akció Budapest

Használt autó, elektromos autó és tablet webáruház

Használt autó, elektromos autó és tablet webáruház

HASZNÁLT AUTÓ VÁSÁRLÁSI TIPPEK (1.RÉSZ)

2020. október 02. - webáruházkészítés

HASZNÁLT AUTÓ VÁSÁRLÁSI TIPPEK (1.RÉSZ)

Számos tényezőre kell odafigyelni, ha egy használt autót szeretnénk megvásárolni, hiszen számos hibára derülhet fény, amik fényében akár teljesen más döntést is hozhatunk, mintha nem tudnánk róla. Természetesen nem abból kell kiindulni, hogy az eladó valamit el szeretne titkolni, de mégis jobb odafigyelni és kellő körültekintéssel kell eljárni úgy a külső szemle, mint a motor és csomagtér és az utastér átvizsgálásának alkalmával.

Ha külső szemléről van szó, nagyon fontos, hogy a használt autó tiszta legyen, valamint szabadtéren, természetes fénynél kell rá sort keríteni, hiszen rengeteg apró sérülés csak akkor mutatkozik meg. Amire érdemes odafigyelni, hogy a használt autó karosszéria elemei miként találkoznak, látunk –e esetleg hézagokat és a lemezvonalak egyenesen futnak –e egymással? Másrészről pedig ajánlott megnézni, hogy csomagtér és a motorház vonalai között egyenletes –e a hézag, vagy van némi eltérés, mert ezek a külső jelek mind rég elszenvedett balesetekre hívják fel a figyelmet. De ugyanez a helyet a sárvédő és a díszlécek, valamint a kilógó ajtó szélek esetében is.

használt autó sérülésére legárulkodóbb jelek közé tartozik még, ha a lámpák töröttek, illetve ha a hűtőrács ferde, ütődött, mindenképpen látszik rajta, h nem épp. Persze nem minden szépséghiba jelenthet nagy karambolt, hiszen akár egy rosszul sikerült tolatásból és parkolásból is szerezhette a használt autó a sérüléseket, valamint a deformitást. Ennek mindenképpen utána kell járni, szakértő segítségét kérni és semmiképpen sem elhamarkodottan dönteni.

HASZNÁLT AUTÓ VÁSÁRLÁSI TIPPEK (2.RÉSZ)

Vásárlása előtt egy használt autó csomagterének átvizsgálása épp olyan fontos feladat, mint a karosszéria és a motortér állapotának szemrevételezése.

A csomagtér mindig a hátul történt események múltjáról mesél. Ha az előző tulajdonos nagyon odafigyelt gépjárművére, még akkor is előfordulhattak balesetek, melyekről mindig jobb tudni. De ugyanez érvényes a csomagtér padlójára és a hátfal, a padlólemez és a sárvédő találkozási pontjára is. Ha itt nagyobb problémáról van szó, akkor kitágult tömítőanyaggal és gittel fogunk találkozni, amik a régi közúti baleset nyomainak eltűntetésére voltak hivatottak. Az eltörött kárpit és műanyag elemek jelenléte is gondolkodóba kell, hogy ejtse a vizsgálódó személyeket. Ezek mind nagyobb sérülésre, sérülésekre utaló nyomok, és ebben az esetben idő előtti rozsdásodás várható eme használt autó esetében.

Ha pedig megvizsgáltuk a csomagteret, jöhet az utastér is. Apróbb károk, elszíneződések és kárpit felfeslések előfordulhatnak egy használt autó esetében. Ilyenkor a gyerekek figyelmetlenségéből adódó, étel okozta foltokra, vagy a házi kedvenc játékosságából fakadó szövetsérülésre kell gondolni. Egy használt autó kárpitját, ülés huzatok elülső és hátulsó részét, a szőnyegek és az ajtók huzatjának állapotát minden esetben meg kell nézni. A pedálok és a vezetőülés huzatjának kopási szintje a levezetett kilométerek számára utalhat. Nézzük meg az ablaküvegek és a biztonsági övek évszámjelölését. Ha eltérést tapasztalunk, az valamilyen régebbi balesetre utal.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tabletwebaruhazakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr4416224732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

teherautó bérlés 16. kerület, autófóliázás és épületfóliázás, chiptuning, autóalkatrész, lemez megmunkálás blog, multijogsi blog

16. kerület teherautó bérlés autófóliázás épületfóliázás Budapest kisteherautó bérlés most kedvező áron

chiptuning és autófóliázás okosan autóalkatrész

lemez megmunkálás blog

multijogsi blog teherautó bérlés 16. kerület, autófóliázás és épületfóliázás, chiptuning, lemez megmunkálás blog, multijogsi blog