tablet akció Budapest

Használt autó, elektromos autó és tablet webáruház

Használt autó, elektromos autó és tablet webáruház

Laptop tippek és trükkök, amiket mindenkinek tudnia kell

2021. május 17. - webáruházkészítés

Laptop tippek és trükkök, amiket mindenkinek tudnia kell

 

A laptopok már évek óta léteznek, a technológia azonban minden eddiginél erősebbé és hasznosabbá tette őket. Amikor laptopot kell vásárolnia, az Ön érdeke, hogy nagyszerű információkkal legyen felfegyverkezve. Ezt a cikket úgy terveztük, hogy a megfelelő vásárláshoz szükséges előnyt biztosítsuk Önnek. Olvasson tovább, és meg fogja érteni.

Kerülje, hogy laptopját puha felületen, például párnán vagy ágyon használja. A laptop puha felületre helyezése blokkolja a levegő áramlását, amelynek az alján lévő szellőzőnyílásokon keresztül kellene áramolnia. Ez a laptop túlmelegedését okozhatja. Ha ágyban használja a laptopot, a szellőzés érdekében támassza azt egy könyvre vagy más kemény felületre.

Bár az interneten keresztül történő laptopvásárlás általában biztonságosnak tekinthető, valóban át kell gondolnia, hogy ki fogja szervizelni a gépét, amikor eljön az ideje. Ha visszaküldi az eladónak vagy közvetlenül a gyártónak, akkor legalább napokig laptopja nélkül kell maradnia. Fontolja meg egy helyi kiskereskedő felkeresését, ha jó üzletet tud kötni, és kevesebb gondja lesz a javítással kapcsolatban.

Ahhoz, hogy a laptop számítógép képernyőjét tisztán és pormentesen tartsa, egyszerűen törölje át óvatosan egy puha, vízzel megnedvesített ruhával vagy zsebkendővel. Ezt követően száraz ruhával vagy zsebkendővel távolítsa el a nedvességet. Kerülje a durva háztartási tisztítószerek használatát, amelyek károsíthatják a képernyő érzékeny felületét.

Ha hosszabb ideig használja laptopját, esetleg hosszú játékmeneteken keresztül, mindig ügyeljen a belső hőmérsékletre. Több mint valószínű, hogy ha túlságosan felforrósodik, akkor a hőt az ölében vagy a laptopot tartó asztalon fogja érezni. A túlmelegedett laptop a belsejében lévő elektronika maradandó, visszafordíthatatlan károsodását eredményezheti.

Ahhoz, hogy laptopja ne sérüljön meg, az italokat ne csak az asztalára, hanem alátétre is tegye. A poharak és a dobozok lecsapódhatnak, és az edény oldalán lefolyó víz a munkafelületre kerülhet, majd a laptop alá folyhat, és károsíthatja az alkatrészeket. A víz és a laptop nem kompatibilisek.

Ha a lehető legtöbb élettartamot kell kicsikarnia a laptopjából, és a töltőállomás messze van, akkor állítsa a képernyőt a lehető leghalványabb beállításra. Ezzel gyakorlatilag megduplázza az akkumulátor élettartamát. Kimutatták, hogy a képernyő használja a laptop akkumulátorának nagy részét.

A CPU fontos, amikor új laptopot választ. Az olcsóbb laptopok CPU-jai nehezen boldogulnak a termelékenységet és a médiát igénylő feladatok elvégzésekor. Az egyszerű webes szörfözéshez azonban több mint megfelelőek. Ha Ön játékos vagy nagy programfájlokat használ, akkor vásároljon erős CPU-val rendelkező laptopot.

Próbálja ki a billentyűzetet. Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy új laptopot vásárolva azt tapasztalja, hogy a billentyűzet rosszul működik. Ha a billentyűk nehezen kezelhetők, vagy túl közel vannak egymáshoz, akkor nem biztos, hogy kényelmesek az erős kopogtatáshoz. Bár billentyűzetet is lehet hozzáadni, érdemes a megvásároltat kipróbálni, mégpedig úgy, hogy gépel rajta.

Annak érdekében, hogy a laptop ne melegedjen túl, amikor az ágyban vagy a kanapén dolgozik rajta, ügyeljen arra, hogy a laptopot ne közvetlenül puha felületre, például takaróra vagy paplanra helyezze. A kemény felület teret ad a hűtőnyílásoknak a működéshez, de a puhább felületek kitöltik a réseket, így a hő a motorok belsejében marad, és potenciálisan károsíthatja a laptopot.

Ha az asztali számítógépek teljesítményével rendelkező hordozható számítástechnikáról van szó, semmi sem veri a laptopot. Most, hogy értékes betekintést nyert a laptopvásárlás világába, magabiztosabb lehet a döntéseiben. Ismerje meg az igényeit, és találjon olyan laptopot, amelyet szívesen használ.

A bejegyzés trackback címe:

https://tabletwebaruhazakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr5016564024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

teherautó bérlés 16. kerület, autófóliázás és épületfóliázás, chiptuning, autóalkatrész, lemez megmunkálás blog, multijogsi blog

16. kerület teherautó bérlés autófóliázás épületfóliázás Budapest kisteherautó bérlés most kedvező áron

chiptuning és autófóliázás okosan autóalkatrész

lemez megmunkálás blog

multijogsi blog teherautó bérlés 16. kerület, autófóliázás és épületfóliázás, chiptuning, lemez megmunkálás blog, multijogsi blog