tablet akció Budapest

Használt autó, elektromos autó és tablet webáruház

Használt autó, elektromos autó és tablet webáruház

Laptop tippek és trükkök, amiket mindenkinek tudnia kell

2021. május 17. - webáruházkészítés

Laptop tippek és trükkök, amiket mindenkinek tudnia kell

 

A laptopok már évek óta léteznek, a technológia azonban minden eddiginél erősebbé és hasznosabbá tette őket. Amikor laptopot kell vásárolnia, az Ön érdeke, hogy nagyszerű információkkal legyen felfegyverkezve. Ezt a cikket úgy terveztük, hogy a megfelelő vásárláshoz szükséges előnyt biztosítsuk Önnek. Olvasson tovább, és meg fogja érteni.

Kerülje, hogy laptopját puha felületen, például párnán vagy ágyon használja. A laptop puha felületre helyezése blokkolja a levegő áramlását, amelynek az alján lévő szellőzőnyílásokon keresztül kellene áramolnia. Ez a laptop túlmelegedését okozhatja. Ha ágyban használja a laptopot, a szellőzés érdekében támassza azt egy könyvre vagy más kemény felületre.

Bár az interneten keresztül történő laptopvásárlás általában biztonságosnak tekinthető, valóban át kell gondolnia, hogy ki fogja szervizelni a gépét, amikor eljön az ideje. Ha visszaküldi az eladónak vagy közvetlenül a gyártónak, akkor legalább napokig laptopja nélkül kell maradnia. Fontolja meg egy helyi kiskereskedő felkeresését, ha jó üzletet tud kötni, és kevesebb gondja lesz a javítással kapcsolatban.

Ahhoz, hogy a laptop számítógép képernyőjét tisztán és pormentesen tartsa, egyszerűen törölje át óvatosan egy puha, vízzel megnedvesített ruhával vagy zsebkendővel. Ezt követően száraz ruhával vagy zsebkendővel távolítsa el a nedvességet. Kerülje a durva háztartási tisztítószerek használatát, amelyek károsíthatják a képernyő érzékeny felületét.

Ha hosszabb ideig használja laptopját, esetleg hosszú játékmeneteken keresztül, mindig ügyeljen a belső hőmérsékletre. Több mint valószínű, hogy ha túlságosan felforrósodik, akkor a hőt az ölében vagy a laptopot tartó asztalon fogja érezni. A túlmelegedett laptop a belsejében lévő elektronika maradandó, visszafordíthatatlan károsodását eredményezheti.

Ahhoz, hogy laptopja ne sérüljön meg, az italokat ne csak az asztalára, hanem alátétre is tegye. A poharak és a dobozok lecsapódhatnak, és az edény oldalán lefolyó víz a munkafelületre kerülhet, majd a laptop alá folyhat, és károsíthatja az alkatrészeket. A víz és a laptop nem kompatibilisek.

Ha a lehető legtöbb élettartamot kell kicsikarnia a laptopjából, és a töltőállomás messze van, akkor állítsa a képernyőt a lehető leghalványabb beállításra. Ezzel gyakorlatilag megduplázza az akkumulátor élettartamát. Kimutatták, hogy a képernyő használja a laptop akkumulátorának nagy részét.

A CPU fontos, amikor új laptopot választ. Az olcsóbb laptopok CPU-jai nehezen boldogulnak a termelékenységet és a médiát igénylő feladatok elvégzésekor. Az egyszerű webes szörfözéshez azonban több mint megfelelőek. Ha Ön játékos vagy nagy programfájlokat használ, akkor vásároljon erős CPU-val rendelkező laptopot.

Próbálja ki a billentyűzetet. Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy új laptopot vásárolva azt tapasztalja, hogy a billentyűzet rosszul működik. Ha a billentyűk nehezen kezelhetők, vagy túl közel vannak egymáshoz, akkor nem biztos, hogy kényelmesek az erős kopogtatáshoz. Bár billentyűzetet is lehet hozzáadni, érdemes a megvásároltat kipróbálni, mégpedig úgy, hogy gépel rajta.

Annak érdekében, hogy a laptop ne melegedjen túl, amikor az ágyban vagy a kanapén dolgozik rajta, ügyeljen arra, hogy a laptopot ne közvetlenül puha felületre, például takaróra vagy paplanra helyezze. A kemény felület teret ad a hűtőnyílásoknak a működéshez, de a puhább felületek kitöltik a réseket, így a hő a motorok belsejében marad, és potenciálisan károsíthatja a laptopot.

Ha az asztali számítógépek teljesítményével rendelkező hordozható számítástechnikáról van szó, semmi sem veri a laptopot. Most, hogy értékes betekintést nyert a laptopvásárlás világába, magabiztosabb lehet a döntéseiben. Ismerje meg az igényeit, és találjon olyan laptopot, amelyet szívesen használ.

A bejegyzés trackback címe:

https://tabletwebaruhazakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr916564024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása