tablet akció Budapest

Használt autó, elektromos autó és tablet webáruház

Használt autó, elektromos autó és tablet webáruház

Mi a jobb: Laptop vagy tablet?

2021. június 29. - webáruházkészítés

Mi a jobb: Laptop vagy tablet?

 

A mobil eszközök elvileg könnyebbé teszik az értékesítő életét. Ugyanakkor a technológiai fejlődéssel együtt annyiféle eszköz jelent meg, hogy azok közül nem is olyan könnyű kiválasztani a megfelelő megoldást.

Most pontonként végigvesszük mindazokat az érveket, amelyek a laptop vagy a tablet mellett szólnak, ha az értékesítők terepi munkavégzésre szeretnék használni.

Egy mindenre vagy minden egyre?
Az, hogy laptopot vagy tabletet választunk a terepi értékesítésre, nagyban függ attól, hogy az új eszköz kiegészítője vagy kiváltója lesz az irodai számítógépnek.

Korábban egyértelmű volt, hogy a mobil eszköz csak másodlagos lehet, hiszen a hordozhatósághoz szükséges tulajdonságok a teljesítőképességét befolyásolták. De a tabletek és laptopok fejlődésével, valamint egy új, hibrid kategória megjelenésével, már nem feltétlenül szükséges két vagy több gépet használnia egy embernek.

A hibridekkel az is feleslegessé válik, hogy plusz egy tabletet vigyünk magunkkal a prezentációk gyorsabb és szebb bemutatására, a profi tabletek pedig szintén komoly fejlődésen mentek keresztül, így mára már minimálisra csökkent a különbség ahhoz képest, amit a laptopok és az egyszerűbb tabletek között tapasztalhatunk.
Íráskészség
Tény, hogy a laptopoknak mindig van fizikai billentyűzetük, míg a tableteknek nincs, és ez sokszor a döntő érv az egyik vagy a másik mellett. Gondoljunk csak arra, hogy melyiken mennyire kényelmes írni: ha az értékesítő munkája során sok gépelnivaló adódik, egyértelmű, hogy a fizikai billentyűzetet, vagyis a laptopot fogja választani.

Viszont nem mindenkinek kell egész nap írnia: vannak, akik akkor is szeretik írásba foglalni a dolgaikat, ha nem kötelező, mások pedig inkább rajzolnak, vázlatot készítenek, vagy multimédiás anyagok segítségével végzik el a munkájukat.

A hordozhatóság
Azoknak, akik egész nap úton vannak, az eszközeik hordozhatósága a legfontosabb kérdés. Ezt viszont sok faktor befolyásolhatja, amelyeket mind figyelembe kell venni, amikor a laptop vagy a tablet mellett döntenek.

Minél kisebb és könnyebb egy kütyü, annál tovább bírja a tanácsadó a cipelését – ez elég egyértelmű. Gyakran azonban az akkumulátor élettartama sínyli meg a fizikai dimenziók korlátozását.

 

 

1. https://bit.ly/2UrW4hA

2. https://bit.ly/3qZa26M

3. https://bit.ly/3jV4N6r

4. https://bit.ly/2TAuZJ1

5. https://bit.ly/3qPIy3n

A bejegyzés trackback címe:

https://tabletwebaruhazakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr4216608126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása