tablet akció Budapest

Használt autó, elektromos autó és tablet webáruház

Használt autó, elektromos autó és tablet webáruház

Az Apple iPad

2022. március 03. - webáruházkészítés

Az Apple iPad

 

Az Apple iPad (IPA: [ˈæpl ˈaɪpæd], kb. epl ájped) az Apple cég által gyártott táblagép. Márkaneve sokáig nem volt végleges, az Apple az iSlate nevet is bejegyeztette a Magic Slate névvel együtt, az iTablet név is közszájon forgott, de a legelterjedtebb az Apple Tablet név volt. A készülék bemutatása nagy várakozások után 2010. január 27-én történt meg. A készülék nemzetközi bemutatóját eredetileg 2010 áprilisára tervezték, majd készlethiányra hivatkozva májusra halasztották. 2010. Május 28-án kezdték meg Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban az iPad forgalmazását, itt wifis és 3G-s modellek is egyaránt piacra kerülnek.

1. generáció
A mobilpiacon egy új multimédiás készülék kifejlesztésére támadt igény. Ennek előfutára volt az iPhone, melyben a tervezők a leendő új gép néhány tulajdonságát már kipróbálhatták és teszteltethették a felhasználókkal. Az iPhone fejlesztők egy óriási képernyővel rendelkező modellt fejlesztettek ki, mely nagyobb felbontású képernyővel rendelkezik.

Steve Jobs, az Apple alapító-vezérigazgatója 2010. január 27-én a San Franciscó-i Yerba Buena Arts Centerben mutatta be az új számítógépet. 2010. április 3-án reggel kilenc órakor, (magyar idő szerint délután 3-kor) kezdődött meg az Apple új táblagépének, az iPadnek az árusítása, az Apple Store előtt.
Az első napon háromszázezer darab kelt el belőle.

Induló ára az Amerikai Egyesült Államokban (a memória méretétől és az adatkapcsolat típusától függően).

Az előrejelzések szerint kijelzőjének nagysága 10-11 hüvelyk méretű, és így a 720 pixeles felbontású videók is remek minőségben nézhetők,viszont nem lett az igazi mivel sok tartalom akadozott. Könnyű és vékony, mobilinternettel használható. Internetezésre, filmnézésre, újság és könyv olvasására használható. Pontos adatait üzleti titokként kezelték.
A készülék műszaki jellemzői végül a következőképpen alakultak: kijelzője 9,7 hüvelykes, 1024×768 pixeles felbontású. Vastagsága fél hüvelyk, ami 1,27 centiméter, tömege 780 gramm. Az iPhone-hoz hasonlóan csak egy gomb van rajta, telefonálásra nem alkalmas, wifis és 3G-s (HSDPA) adatkapcsolatra viszont igen. A készülék üzemideje 10 óra, egy feltöltéssel egy hónapos készenléti időt is kibír (gyakorlatban nem).
Tartozékai a wifin kívül: Bluetooth, gyorsulásmérő, automatikus fényerő-szabályzó szenzor, digitális iránytű, GPS, mikrofon. Hangkimenete jack dugós, beépített hangszórókkal rendelkezik, és televízióhoz is csatlakoztatható. Az iBooks elektronikus könyvolvasó alkalmazás segítségével az iPad készülék kijelzőjén animált lapmozgatással, jól olvashatóak a szövegek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tabletwebaruhazakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr5617770844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

teherautó bérlés 16. kerület, autófóliázás és épületfóliázás, chiptuning, autóalkatrész, lemez megmunkálás blog, multijogsi blog

16. kerület teherautó bérlés autófóliázás épületfóliázás Budapest kisteherautó bérlés most kedvező áron

chiptuning és autófóliázás okosan autóalkatrész

lemez megmunkálás blog

multijogsi blog teherautó bérlés 16. kerület, autófóliázás és épületfóliázás, chiptuning, lemez megmunkálás blog, multijogsi blog