tablet akció Budapest

Használt autó, elektromos autó és tablet webáruház

Használt autó, elektromos autó és tablet webáruház

Iphone tippek

2022. augusztus 02. - webáruházkészítés

Iphone tippek

 

Az új technológiával együtt jár az új készségek elsajátításának lehetősége és szükségessége. Egy iPhone sokkal könnyebbé és szórakoztatóbbá teheti az életedet, de csak akkor, ha tudod, hogyan kell használni. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány tippet és tanácsot, amelyek segítenek abban, hogy az iPhone-od mesterévé válj.

Ha az a szerencsétlenség ér, hogy vízbe ejted az iPhone-odat, használj rizst, hogy megszárítsd. Először törölje szárazra a telefont egy törölközővel. Anélkül, hogy bekapcsolná a telefont, tegye egy tál száraz fehér rizsbe legalább 8 órára. A rizs segít felszívni a nedvességet, és megakadályozhatja, hogy a telefon rövidre záródjon, amikor újra bekapcsolja.

Az iphone szinte bármit megtehet, amit csak akarsz. Az "erre is van alkalmazás" kifejezés részben szájbarágós, részben pedig valós. Nézze meg az alkalmazásboltot, ahol rengeteg nagyszerű ötletet és dolgot talál, amire elkezdheti használni a telefonját, nyomon követheti vagy emlékeztetheti Önt.

Ha a Safarit használja az iPhone-on az internetes böngészéshez, próbálja ki ezt a trükköt egy új URL beírásához. Ahelyett, hogy ténylegesen beírnád a ".com" szót, nyomva tarthatod a ".com" gombot. Amint lenyomva tartja a gombot, a program végigpörgeti a legnépszerűbb weboldalkiterjesztéseket, köztük az .org, .net és .edu kiterjesztéseket.

Csökkentse az iPhone képernyőjének fényerejét az akkumulátor kímélése érdekében. Ezt úgy teheti meg, hogy a telefon beállítások területén a fényerőt alacsonyabb szintre állítja. Ez segít meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát azokon a napokon, amikor hosszú órákon át bekapcsolva kell tartania iPhone készülékét.

Hogy kedvenc webhelyét egy kicsit gyorsabbá és sokkal egyszerűbbé tegye, állítsa be azt kezdőlapnak. Bár ezt nem tudod olyan simán megtenni, mint a Macen a Safariban, de egyetlen extra koppintással könnyedén elérheted a kívánt oldalt. Add hozzá az oldalt a könyvjelzők listájához, majd győződj meg róla, hogy a lista tetején van. Így már csak néhány koppintásnyira van kedvenc oldalától.

Az iPhone segíthet eljutni egyik helyről a másikra. A térkép és a GPS segítségével útbaigazítást kaphat egy adott helyre, és az útvonal mentén olyan helyeket is megkereshet, mint például üzletek vagy üzemanyagtöltő állomások. A könyvjelzőkkel megjelölheted kedvenc helyeidet vagy az otthonodat.

Ha az iPhone-odon keresel az interneten, a középső alsó részen lévő továbbító nyílra kattintva továbbíthatod az e-mail címedre az oldalra mutató linket, amelyen éppen vagy. Ez nagyon hasznos lehet, ha fontos cikkek után kutatsz az iPhone-odon, és nincs elég helyed az összes cikk tárolására.

Rengeteg multimédiás képességet használhatsz, amikor az iPhone-oddal játszol. Több száz különböző webhelyről tölthet le vagy streamelhet videókat, filmeket, tévéműsorokat és egyebeket. Az iPhone rendkívül hatékony hordozható médiaállomás lehet.

Győződjön meg róla, hogy frissíti iPhone-ját, amikor ez elérhetővé válik, mivel így új, az Apple által létrehozott funkciókat nyerhet. Általában a beállítások fül alatt talál egy értesítést, amely arra kéri, hogy frissítse az egész telefonját, hogy megkapja ezeket a különböző képességeket.

Vannak olyan időzítések, amikor az iPhone-odnak problémája lehet egy alkalmazással, mint bármelyik számítógépnek. Ezt könnyen meg lehet oldani az erőszakos kilépéssel. Ehhez a telefonon nyomja meg és tartsa lenyomva a Home gombot körülbelül hat másodpercig. Ezáltal a problémás alkalmazás gyorsan kilép.
Ha felhívott valakit, de nem emlékszik a számára vagy arra, hogy mikor hívta, kattintson a "visszaemlékezések" gombra a telefon részlegben. Ezzel a gombbal nemcsak a legutóbbi hívások listáját és azok időpontját láthatja, hanem lehetővé teszi, hogy törölje ezeket a hívásnaplókat, vagy ellenőrizze a nem fogadott hívásokat.

Kapcsolja be a billentyűzet kattogását a telefon hangok beállításával, ha szeretné, hogy a billentyűzeten történő gépelés közben kattogást halljon. Így könnyebben elkerülheti a hibákat, mert hallja, mikor regisztrálódik az egyes karakterek.

Ne vesztegesse az idejét azzal, hogy megpróbálja egyenként törölni a nem kívánt leveleket. a legjobb, ha a Bejövő üzenetekre lép, megnyomja a Szerkesztés gombot, és kiválasztja az összes olyan üzenetet, amelytől meg akar szabadulni, ha. Miután ezt megtette, nyomja meg a Delete gombot, és az összes egyszerre fog eltűnni.

Szüksége van arra, hogy a zenét és a videót előre- vagy visszatekerhesse? Ha megnyomja és lenyomva tartja a kihagyás gombot, akkor ez sokkal hatékonyabb megoldás, mintha csak a kihagyás gombot nyomná meg. Pillanatok alatt eljuthat a videó bármelyik képkockájához vagy a dal bármelyik részéhez, amelyre szüksége van.

Az iPhone lehetővé teszi, hogy bármikor készítsen képernyőképet. Egyszerűen csak nyomja meg egyszerre a bekapcsoló és a home gombot. (Tegye ezt gyorsan; ha nagyon sokáig csinálja, annak nem kívánt következménye lehet.) Ezzel a módszerrel rögzítheted a képernyődet, és a program egy másolatot tesz a Képek alkalmazásba.

Vannak olyan esetek, amikor nem szeretné, hogy az iPhone függőleges kijelzőről vízszintes kijelzőre vagy fordítva váltson? Amikor meg akarod akadályozni a váltást, gyorsan bekapcsolhatod az orientációzárat. Koppints kétszer a Home gombra, majd húzd balra. Koppints a megjelenő hurkolt nyílra, és ez zárolja a tájolást.

Ha az iPhone-odon szöveges üzenetküldési korlátozások vannak, akkor érdemes nyomon követned, hogy milyen hosszúak az üzeneteid. Ez különösen akkor hasznos, ha 160 szónál hosszabb szövegeket szokott küldeni, mivel ez az oldalhatár. Minden, ami ezt meghaladja, további oldalakat ad, ami azt jelenti, hogy többe kerül az elküldésük.

Ahogyan a cikk bevezetőjében is elhangzott, az iPhone birtoklása jobbá teheti a mindennapjait, ha tudja, hogyan használja ki a lehető legjobban a lehetőségeit. Használja a fenti cikkben található tanácsokat és tippeket, hogy a legtöbbet hozhassa ki iPhone-jából.

 

konténer vegyes hulladék, konténer rendelés, veszélyes hulladék lerakó árak , építési törmelék leadása, sittszállítás, sittes konténer, sitt elszállítás

 

1. konténer vegyes hulladék

2. konténer rendelés

3. veszélyes hulladék lerakó árak

4. építési törmelék leadása

5. sittszállítás

6. sittes konténer

7. sitt elszállítás

konténer vegyes hulladék, konténer rendelés, veszélyes hulladék lerakó árak , építési törmelék leadása, sittszállítás, sittes konténer, sitt elszállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://tabletwebaruhazakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr9117896139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

teherautó bérlés 16. kerület, autófóliázás és épületfóliázás, chiptuning, autóalkatrész, lemez megmunkálás blog, multijogsi blog

16. kerület teherautó bérlés autófóliázás épületfóliázás Budapest kisteherautó bérlés most kedvező áron

chiptuning és autófóliázás okosan autóalkatrész

lemez megmunkálás blog

multijogsi blog teherautó bérlés 16. kerület, autófóliázás és épületfóliázás, chiptuning, lemez megmunkálás blog, multijogsi blog